Róna Péter

Gazdag életútja elismertsége és eddigi közéleti szerepvállalása alkalmassá tenné a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnöki tisztségre. Vélekedett Róna Péter.


Japan Kavehaz Budapest Budapest Hungary Old Photos

A jelöltet Jakab Péter a Jobbik elnöke nevezte meg.

. Társadalmi támogatottságot azért nem tudott szerezni mert bár a gazdag elit nagyon szerette volna meghonosítani a magyar társadalom kulturális gyökerei nem erre a modellre mutattak nem volt erre fogékonyAz oxfordi professzor egyetértett lapunk felvetésével. 1990-ben a rendszerváltás után amerikai karrierjét hátrahagyva tért haza. Róna Péter egyszerre elkötelezett a keresztény értékek a társadalmi igazságosság és a fenntartható fejlődés mellett ezek az Egységben Magyarországért sokszínű politikai közösségének is fontosak.

Róna Péter családjával 1956-ban az Egyesült Államokba emigrált ahol a kormányzati majd a bankszektorban is dolgozott később gazdaságtörténészi diplomája mellé az Oxfordi Egyetemen szerzett jogászdiplomát. Róna Péter egyszerre elkötelezett a keresztény értékek a társadalmi igazságosság és a fenntartható fejlődés mellett írták. Magyarországon rövid életű volt a lelkesedés e paradigma iránt.

Eljátssza mintha Magyarországnak is a Nyugat morális fölényben lévő intelligenciájához kellene tartozni miközben pontosan tudja. A baloldali közgazdász korábban támogatta a gyurcsányi megszorításokat szorosabb együttműködést szorgalmazott az IMF-fel és kiállt a bevándorlás mellett is. Róna Pétert jelöli az ellenzék köztársasági elnöknek.

Az Egységben Magyarországért pártjai szerint Rónát gazdag életútja elismertsége és eddigi közéleti szerepvállalása alkalmassá tenné a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnöki tisztségre. Róna Péter a totális gentlemant alakító de valójában egy nyomorult ripők. A Nyugat mára eljátssza az elmebetegek szimfóniáját mert a rablóiparát - amely mára valóban totális csődbe züllött - mér csak a hisztériás-idióta.

1986-ban a Schroders Bank elnök-vezérigazgatójává nevezték ki.


Keleti Railway Station And The Baross Square In Front Of It Budapest 1968 Budapest Hungary Capital Of Hungary Budapest


A Rona Akkor Lumumba Utca 224 Szamu Haz Homlokzata Budapest Hungary Budapest Hungary


Vaccini Sparito Rapporto Aifa Su Reazioni Avverse Codacons Diffida Il Ministro Lorenzin Rimedi Naturali Scienziati Salute


Statue Of Stalin During The Reign Of Terror In Hungary Historical Pictures Budapest Statue


653 The Writing Of The Omega Rebellion Rick Howard Rick Howard Adventist Bible Prophecy


A Kozgazdasz Szerint Orban Viktornak Sikerult Megvalositania Azt Amit A Britek Szerettek Volna Kilepesuk Elott Mens Sunglasses Men Fashion


New Narrow Gauge Railway Worth To Visit North From Budapest Railway Budapest Forest


Kisasszondi Sajt Rona Peter Rona Peter


1967 Jozsef Attila Utca Budapest Hungary Budapest Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel